top of page

04/02/24 Opleidingen juryleden

Zoals in alle sporten is er tegenwoordig grote nood aan trainers en aan juryleden. 

 Het is als club altijd heel voordelig als je een aantal juryleden hebt. Juryleden behoren tot de kern van onze club en vormen een zeer belangrijke bijdrage bij onze wedstrijden.

Bij het vormen van deze juryleden behoort een opleiding waarin ze goed begeleid worden om deze taak tot een goed einde te brengen .


1)Opleiding jurylid niveau 2 (onderaan artikel opleiding kidsjury)


De volgende opleiding gaat zelfs door bij ons op de club op zondag 17 maart. 

 

Minimum leeftijd is 16 jaar.  Moest je interesse hebben maar wat angst om eraan te beginnen, kan je altijd terecht bij een aantal mensen in ons entourage, die reeds jurylid zijn.   Ook alle vragen hierover zijn welkom .

 

Hieronder zie een uitprint uit de VAL website waar je een aantal gegevens over deze opleiding kan vinden.

 

Met vriendelijke groeten

Marc Knaepen

Secretaris ACA

 

 

Jurylid Niveau 2

Wat?

Als jurylid Niveau 2 engageer je je om jurytaken uit te voeren binnen je eigen vereniging alsook bij andere verenigingen.Als jurylid Niveau 2 kan je, indien je na verloop van tijd voldoende ervaring opgedaan hebt, als chef verantwoordelijk zijn voor een proef of functie.

Procedure tot het behalen van het brevet jurylid Niveau 2:

Je volgt een dagopleiding bestaande uit een theoretisch en een praktisch deel, gevolgd door een korte schriftelijke evaluatie. Nadien loop je stage tijdens 3 wedstrijden en treed je éénmaal op bij het lopen, éénmaal bij het springen en éénmaal bij het werpen. Na een positieve evaluatie van deze stage ben je een volwaardig jurylid niveau 2. Je ontvangt een bestendige toegangskaart, een jurybadge en de Nederlandstalige versie van het WA-reglementenboekje.Minimumleeftijd tot deelname: minstens 16 jaar.Je dient aangesloten te zijn bij een vereniging voor de start van de opleiding. 

Wanneer?

Volgende docenten werden door de VCJ aangeduid:

Provincie

Docent 1

Docent 2

 

Oost-Vlaanderen

Marnix De Mangelaere

Patrick Van Caelenberghe

9 maart 2024 - 11u00Sportcentrum Hoge Wal - Ertvelde

Vlaams-Brabant

Robert Hicketick

Maurice Leduc

17 maart 2024 - 09u30Kantine DCLA (Kessel-Lo)

Limburg

Peter Segers

Willy Nys

17 maart 2024 - 10u00Kantine ACA (Alken)

Antwerpen

Karen Jedema

Gerda Cleyman

9 maart 2024 - 10u00Kantine ACHL (Herentals)

West-Vlaanderen 

Rita Debusschere

Kathleen Van Camp

10 maart 2024 - 10u00Kantine AVMO (Tielt)

Voor meer informatie kan je terecht bij An.Inschrijven kan tot en met 20 februari 2024 via volgend inschrijvingsformulier:https://www.formdesk.com/V.A.L./inschrijving_jurylid_niveau2(Na het afsluiten van de inschrijvingsperiode zullen er geen deelnemers meer toegelaten worden)


2) opleiding Kidsjury


Op maandag 11/03 organiseren we een opleiding kidsjury. Dit is een specifieke opleiding van 3u gericht naar de KAN/BEN wedstrijden. Deze 3u durende opleiding helpt ons als club om de kosten van wedstrijden te drukken (juryleden kosten geld ;-)) en is bovendien erg laagdrempelig. Dus noteer 11/03/24 van 18:30-21:30 in onze kantine. Meer info volgt


Bedankt al bij voorbaat

Sven Nicolaij

Jeugdcoordinator

23 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page