top of page

!!! WEBSITE 1 JAAR !!!!

Ongeveer een anderhalf jaar geleden besloot het clubbestuur om misschien te beginnen met een nieuwe website. De oude website had goed zijn werk gedaan. Maar uiteindelijk waren er enkel nog aanpassningen in de marge mogelijk, die zo goed mogelijk door onze secretaris gedaan werden. Ook al omdat de know how er niet meer was om alle aanpassingen te doen. Verschillende pistes werden uitgedacht en uitgevoerd .


Ongeduldig als ik ben, presenteerde ik mij als vrijwilliger. Geen chinese want dat past niet in mijn karakter. Dankzij een geweldig kant en klaar te gebruiken websitebouwer en een paar honderd uur leren en proberen was onze website klaar , goedgekeurd en gepubliceerd !!


Bedankt het bestuur voor het vertrouwen waardoor ik deze website een eigen invulling en uitstraling mag geven. Ik ben dan ook blij en trots dat elke week , er verschillende tientallen mensen hun weg vinden naar de website en deze gebruiken voor info en communicatie.


Ondertussen worden er ook al wat foto's en verslagjes doorgestuurd, waarvoor dank.

De grote uitdaging gaat toch altijd blijven dat mensen ze (de site) interessant blijven vinden.

Daarmee nog eens de oproep om verslagjes, foto's of videos te blijven delen. Dit kan makkelijk via de site. Als piste atleet kan ik deze kant van onze club meestal wel coveren

Duo-lopers,stratenlopers, ... graag nog meer jullie verhaal ;)


Samengevat : iemand iets plezants atletiek gerelateerd beleefd, deel het via de site

Wij maken er iets leuk van !!!


OP NAAR NAAR EEN PLEZANT 2DE WEBSITE JAAR :)


Patrick Mesotten

40 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page