top of page

29/11 Moev Vlaams kampioenschap

MOEV zet alle leerlingen uit het kleuter-, basis- en secundair onderwijs aan tot een fitte, gezonde en veilige levensstijl. MOEV wil alle leerlingen plezier laten beleven door te bewegen. Daarom motiveert en ondersteunt MOEV scholen bij de uitwerking van hun bewegings- en sportbeleid. In het kader van Moev wordt er ook een Vlaams kampioenschap Indoor georganiseerd in Gent. Alhoewel er geen officiele val-titels te verdienen zijn , hebben sommige Aca'ers toch hun beste beentje voorgezet.

Jonay Bodeux ,nu scholier, sprinte weer netjes onder de 8 seconden en met 7"99 haalde hij een 11de plek op 39 deelnemers !! Ook Daan Lemmens (cad) sprintte op deze afstand. In een nieuw Pr van 9"05 haalde hij een 21ste plaats van de 40. De 200m was ook weer een Pr nu met 29"72 was zelfs nog beter met een 16de plek van de 43. Zus Steffie Lemmens (sc) zette een eerste tijd voor haar neer in een mooie 28"87 . met dit Pr werd ook zij 16 maar dan van 44 atleten. Steffie deed ook nog mee aan het verspringen en werd 14de van de 37 met een sprong van 4m22. Margot Gelade (cad) had een plezante atletieknamiddag. Ze kwalificeerde zich voor de finale met een 7de tijd in 8"49 voor de 60m. In de finale werd ze 6de in 8"51. proficiat. Margot zette ook nog eens een mooie tijd neer in de 200m waar ze 7de werd in 28"39. Top

En dan moest Etoilia Gorrens (min) nog komen. Ze verpletterde haar tegenstanders in het kogelstoten met meer dan 2 meter verschil. De 12m16 leverde haar een Vlaamse Moev Titel op. Etoillia ging echter niet op haar lauweren rusten. Iets spannender veroverde ze nog een Vlaamse Moev verspringtitel met 4m69. Over een geweldige atletieknamiddag gesproken.

Proficiat !!!Etoillia Gorrens


- Vlaams Moev Kampioene kogel

- Vlaams Moev Kampioene ver


Ps : UIt de tientallen atleten hebben we onze atleten uitgefiltert. Ben je wel daar geweest en hebben we je over het hoofd gezien, sorry hiervoor . Er is echter wel de mogelijkheid je prestatie door te geven op een makkelijke manier via de website zoals ook onze kampioene gedaan heeft . 14 jaar lang zijn we door Atletiekinfo.be verwent geweest en kregen we de prestaties van onze atlleten door. Ze stoppen er mee, dus dat valt weg. Dus best vanaf nu altijd je presties doorgeven via de site dan kunnen we je blijven volgen.


We hebben een werkende pagina waar je in de nabije toekomst zelfs enige foto's en een verslagje kwijt kunt. Nu kunnen we enkel werken met de nuchtere cijfers van atletiek,nu . Deze pagina heeft nog wat opsmukwerk nodig en zal dan gepubliceerd worden dan verwachten we toch enige reacties en foto's zeker tijdens kampioenscahppen ;) .

86 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page