top of page

28/01/24 Aca in het buitenland

Ook de winter is een interessant seizoen met veldlopen, indoors en binnenkort al terug wegcriteriums. Soms zijn er echter nog "atletiekdingen" die we in ons Belgenland nog niet kunnen proeven. Zo werd er vandaag in Sittard (Nederland) een heuse indoor gewichtwerpwedstrijd gehouden. Een geweldige ervaring om eens mee te maken.

Patrick Mesotten die 2 jaar geleden ,na toen 36jaar atletiek, de eerste stapjes zette met Hugo Biets in het slingerwerk is present. Nu in begeleiding van een heuse level 27 (intern grapje).

Op eigenlijk maar een kleine 50 minuten is het zeker een indoorhal waar onze indooratleten hun oog eens op mogen laten vallen. Zelfde kaliber als Heusden.

Terug naar de wedstrijd. Patrick begint met 1 draai aan de wedstrijd. Bam direct Pr van 13m02 nu naar 13m06 en Clubrecord , na wat opzoekwerk zelfs een Limburgs record. Van een mooie opener gesproken. De 2de werd 12m70 zoiets. De level 27 besliste dan dat het tijd werd voor 2 draaien. Iets wat op training nog niet "cashte". Het geluk (of de techniek) is aan zijn kant, 13m27 en weer een verbetering geweldig. Als M50 komen dan soms wat kwaaltjes opzetten zoals een opspelende kuit en ook een wisselvalige techniek. De 3 resterende worpen zijn een stuk minder. In ieder geval wer er met een goed gemoed richting huiswaarts gereden,
Record 13m06 met 1 draaiRecord 13m27 met 2 draaien
Zelf in een blogpost verschijnen ? Dat kan, maak een leuk verslagje met een paar foto's en of videos. Je kan deze gewoon doorsturen via de site en we maken er iets van

33 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

תגובות

דירוג של 0 מתוך 5 כוכבים
אין עדיין דירוגים

הוספת דירוג
bottom of page