top of page

24/04/24 Pk Moev te Heusden

Moev is een gedachtengoed in de scholencultuur met als basisidee verantwoord en kwalitatief sporten. Naast tal van activiteiten organiseren ze ook een Provinciaal Atletiekkampioenschap voor scholen. Vermits er in onze club veel schoolgaande jeugd zit zijn er naturrlijk ook Aca'ers die aanwezig waren. Eliane (via de site, waarvoor dank) en Cedric zorgden voor wat visueel materiaal. De atleten staan ingeschreven via hun school en niet als Aca atleet. Moest er iemand vergeten worden ,graag reactie via website dan maken we het in orde :) .


100m


De categorieen bij de scholen is niet gelijklopend met de atletiekcategorieen , we overlopen via de scholencategoriien


Miniemen Jongens : Daan Lemmens deed een mooie zaak vandaag; Hij kwalificeerde zich voor de finale in een nieuw Pr van 13"68. In de finale werd hij 6de met 13"83 . Een logische uitslag met nu een tegenwind van 1,8m/s.

Miniemen Meisjes :Alhoewel nog de dag ervoor bij Cedric een stabilisatietraining gedaan te hebben schiet Margot Gelade vandaag uit de startbloken naar een seizoenbeste van 13"54. Hiermee kwalificeert zij zich ook als 2de tijd voor de finale. Ze eindigt mooi 4de in de finale met een goede tijd van 13"58. Er waren gewoon 2 veel sneller als eerst. Joelle M'Vuemba zet haar eerste stapjes in de 100m met een tijd van 14"73. Verder ontdekken we ook nog Kaat Gijbels in 14"87.

Cadetten Jongens : Rex Emobo wordt mooi 2de in een nieuw Pr van 11"64.

Cadetten Meisjes : Grote zus Eliane M'Vuemba met 14"07 in haar 100m

Scholieren Jongens : Cedric Mesotten zet zijn goede vibe van het weekend door en wint weer een provinciale titel met 11"29. Top


800m


Miniemen Jongens : Giel Devos wordt 5de in zijn vuurdoop met 2:46"18.

Miniemen Meisjes : Ook voor haar een eerste kennismaking met deze afstand . Toch kaapt Line Nicolaij mooi de bronzen medaille weg met 2:53"58.


Kogel


Miniemen Meisjes : Met zeer groot overwicht kaapt onze Etoilia Gorrens de titel weg met een nieuw pr en Cr (Clubrecord) van 13m15. Dat was toch mooi 3m verder dan de eerste concurrent, proficiat. Line Nicolaij met een mooie 8m30 wordt hier 7de !


Hoog


Miniemen Jongens : Giel Devos in een glansrol. Mooi Zilver in een evenaring van zijn Pb ,1m40

Miniemen Vrouwen : Ook hier weer een medaille voor ons . Kaat Gijbels mooi 3de met 1m35 en tegelijkertijd een Pb.


Ver


Miniemen Jongens: In een spannende wedstrijd met maar 3 pogingen kaapt Daan Lemmens zeer knap de Provinviale titel weg met 4m64. Maar 1cm minder als zijn Pr, Top!

Miniemen Meisjes: Etoilia Gorrens weer primus in deze categorie met 4m83, proficiat !

Wat een goede ;p training moest dat zijn , Margot Gelade een nieuw pr op het verspringen nu 4m36.

Cadetten vrouwen : Grote zus Steffie Lemmens wordt 5de met een sprong van 4m47. Alle pogingen in de 4m40'ers , geen uitschieter vandaag. Met 3 pogingen is dat ook moeilijk.


De aflossingen heb ik niet opgenomen vermits er meestal maar 1 aca'er meedeed

Al met al toch een hele boterham100m Margot Gelade
100m Cedric Mesotten

56 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page