top of page

24/02/24 Bk Masters

Zaterdag waren er de Belgische kampioenschappen Masters. Tegelijkertijd telden deze ook nog als Limburgse kampioenschappen. Bij het proberen schrijven van dit verslag heb ik gemerkt dat we ongelooflijk verwend worden bij Atletiek.nu . Vanuit vorige jaren weet ik dat we normaal een aantal vaste klanten hebben op dit kampioenschap. Zoeken op club of zo leek onmogelijk ook niet op naam. Of was op zijn minst niet duidelijk.


Umberto Jacobs (M65)deed mee aan hoog en werd zowaar Belgisch kampioen met een sprong van 1m30. Tegelijkertijd dus ook Limburgs Kampioen. Hij deed ook nog mee met verspringen en verdiende hier een bronzen medaile Belgisch en een zilveren Limburgs. Hij kon ons nog volgende insight meegeven :"Bij hoog zat ik te kort op bij 1m35 anders had ik die hoogte wel gehaald ,want de hoogte had ik wel Dan rechtstreeks naar ver .Bij eerste aanloop bij inspringen voelde ik een pijnscheut in mijn hamstring .Ik kwam ook altijd uit op mijn linkerbeen ook als ik met andere voet vertrok dus 3m77 met links is niet zo slecht".


Door de foto zag ik dat Pelgrims Edouard (M65)mooi tweede werd bij het verspringen met 3m97 Belgisch en zich ook een Limburgse Titel insprong. Vermits hij ook een loper is heb ik na wat zoekwerk gevonden dat hij mooi 4de werd Belgisch in de 800m met een tijd van 2:47"64 en alweer een Limburgse Titel. Eduard verbreekt ook nog eens zijn eigen clubrecords.


Bedankt Umberto voor de foto's !!


68 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarii

Evaluat(ă) cu 0 din 5 stele.
Încă nu există evaluări

Adaugă o evaluare
bottom of page