top of page

23/10/24 Meeting te Merksem

Vandaag was er weer een premeeting in Merksem/Antwerpen. Nog eventjes proeven van de piste voordat het officieel seizoen begint de 1ste april. Vandaag 2 Aca'ers aan de bak.

Allebei deden ze een mooie bijdrage , geweldig dus hier hun beleving


 vandaag heeft Kobe Danckaert zijn eerste wedstrijd als junior meegedaan in Antwerpen. In eerste instantie had hij zich ook ingeschreven om speerwerpen 800gr mee te doen, maar heeft hij dan toch niet gedaan, om zijn rug nog te sparen en geen risico’s mee te nemen. Dan maar kogel en hamer. Een frisse dag met veel wind en bij aankomst in Antwerpen merkt hij op dat hij zijn wedstrijdbloesje en nummer niet bij heeft . Hij mocht dan toch zonder deelnemen . Eerst kogel, maar de 9 m leek toch nog net niet haalbaar. (Ook geen verwachtingen, aangezien hij hiervoor nog weinig heeft op getraind) . Zijn resultaat en pr vermits het met nieuwe gewichten was, was 8m99 .


Daarna hamer: zijn doel was 37m. Tijdens het inwerpen zelfs een worp tegen de 40 m, maar tijdens de wedstrijd kwam die afstand enkel bij een ongeldige binnen bereik. Met een 35,19 m toch nog een ‘ok’ gevoel. Hij hoopt volgende week dan bij het PK dit doel te behalen en liefst nog meer!


Niet alleen Kobe was aanwezig in Merksem. Ook Daan Lemmens deed een duitje in zijn zak ook met een mooi verslagje


Voor zijn 2de wedstrijd van het seizoen was Daan Lemmens afgezakt naar het verre Antwerpen om nog eens een speerwedstrijd mee te doen. Na een mooie beginworp van 25,40m begonnen de Belgische weersomstandigheden toch wat tegen te werken. Tussen de hagel, hevige wind en een regenbui heeft hij toch nog een mooie 26,82m gegooid.
32 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page