top of page

18/05/24 K.V.V. te Kortrijk


Zaterdag 18 mei werd het Kampioenschap van Vlaanderen georganiseerd. Dit jaar vond het plaats in Kortrijk, niet echt bij de deur. Toch vonden 2 Aca'ers het de moeite om zich in te schrijven voor het kampioenschap. Hun prestaties werden ook goed bevonden (men moet bij de beste zoveel vanV laanderen zijn, afhankelijk per nummer) en dus werd er richting Kortijk gereden. Wie waren deze Aca'ers ?


Ditte Knaepen trad aan bij het hamerslingeren. Na 2 nulpogingen volgde een mooie 43m44. Ook haar beste poging. De andere pogingen blijven een beetje in deze buurt. Zo sluit ze haar competitie mooi af met een 6de plaats.


Ook 1ste jaars junior Kobe Danckaert mag al met de grote jongens meedoen. Hij begint de competitie al direct met 43m94. Dit blijkt al direct zijn beste poging te zijn. In de derde poging komt hij ook tot 43m91. Spijtig genoeg komt hij een 30cm tekort om bij de eerste 8 te komen en dan bijkomende 3 pogingen te hebben. Hij eindigt dan ook 9de , maar hij was er wel bij, bij de grote mannen.

21 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page