top of page

16/06/2023 Meeting te Vilvoorde

Bijgewerkt op: 22 jul. 2023

Toch weer 3 Aca'ers die de provinciegrenzen overschrijden :) . Voor Finn Ballet is het dit jaar duidelijk de 1500m die primeert. Ook vandaag wordt er weer gepoogd om een sub 4 minuten te lopen. Records zijn echter niet op bestelling te leveren. Wat hijzelf een mindere dag noemt is toch nog een mooie 4:08"73. Toch zeker nog een mooie tijd voor een scholier.

Van Yoran Knuysen weten we dat het verspringen zijn ding is. De voorbije jaren onze beste verspringer. Hij komt in Vilvoorde een sterk veld tegen . Er wordt op die wedstrijd 7m39 , 7m01 en 6m90 gesprongen . Yorhan zet een zeer sterke reeks neer. Altijd goed. 6m51, 6m50 zijn zijn beste sprongen. Zeer mooi ,hij wordt in dit deelnemersveld 4 de van de 16.

Yarne Knuysen gaat een nieuw avontuur tegemoet. Een 400m. Deze is op verschillende manieren te lopen. Vertrekken voor kapot en zien waar je uitkomt. De wedstrijd proberen in te delen of je afstemmen op een concurrent. Yarne koos vandaag voor het laatste. Te laat besefte hij dat deze niet zo snel was als hij dacht, een late versnelling kan dan de oplossing niet meer brengen. Zijn tijd 55"71 zullen we dan maar als leergeld klaseren. Ondertussen is hij al in Diepenbeek ingeschreven volgende week voor een herkansing. Wordt opgevolgd


49 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page