top of page

10/03/24 Bk Halve Marathon

Vandaag was het het Belgisch Kampioenschap Halve Marathon. Onze vaste waarde hierin is Marc Hiemeleers. Ook dit jaar was hij op post. HIer volgt zijn verslag


Voor het derde jaar op rij werd deze wedstrijd georganiseerd in Gentbrugge. Mijn ambities werden plots getemperd door een plotse opstoot van een krampachtig gevoel ter hoogte van mijn adductoren, links. Na een korte test thuis voelde ik me fit genoeg om de “halve” aan te vatten. Het gezelschap van mijn 3 jongste dochters was een stimulans om er vol voor te gaan. Ik liep niet al te comfortabel, doch redelijk constant. Ik had geen last van die adductoren, zelfs mijn “hielspoor” hinderde slechts weinig. Op het einde het tempo nog wat kunnen verhogen en alzo het Zilver bij de M65 binnenhalen. Uiteindelijk, na 2 jaar, nog eens onder de 1u30’ kunnen duiken. De eerste was 5 minuten voor mij, toch was ik tevreden want dit was mijn 32ste Belgisch podium (van 5km t.e.m. Marathon) op de 17 jaar dat ik een licentie heb.Ik was ook 3 minuten sneller dan vorig jaar, omdat het trainingsvolume nu de helft hoger ligt .

Het was een geslaagde & aangename namiddag, mede dankzij de morele, logistieke en materiële steun van mijn kindjes.


Proficiat Marc met je zilveren medaille en om onze clubkleuren te verdedigen.
38 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários

Avaliado com 0 de 5 estrelas.
Ainda sem avaliações

Adicione uma avaliação
bottom of page