top of page

04/05/24 Onze jeugdmeeting

Na al een druk weekend volgde al direct onze eigen jeugdmeeting. Dus weer alle hens aan dek. We zagen de materiaalmeester Sven Jooken al de sectoren uitleggen samen met Jeugdcoordinator Sven Nicolaij , een soort Sven in het kwadraat. Wisselend weer op de dag zelf. Ook een aantal jeugdatleten deden hun duit in het zakje. Dus bedankt allen die hier weer een tof en geslaagd atletiekfeestje van maakten.

De kangeroes en benjamin categorieen zijn nog terecht bezig met atletiek spelenderwijs te leren kennen. Van de Pupillen en Miniemen toch even de resultaten vernoemen

Miniem Mannen

In de Miniem Mannen-categorie op de 80 meter Robin Vrancken met een persoonlijk record (PB) van 12,28 seconden. Jules Roux eindigde met een tijd van 12,63 seconden, terwijl Finn Schapmans zijn PB verbeterde naar 14,26 seconden.

Bij de 300 meter liep Giel Devos naar de tweede plaats met een seizoen beste (SB) tijd van 48,04 seconden. Axl Jooken vestigde een PB met 49,72 seconden. Robin Vrancken liep een tijd van 54,26 seconden. Jules Roux finishte in 55,62 seconden, terwijl Finn Schapmans een PB van 57,64 seconden vestigde.

In het discuswerpen wierp Giel Devos een SB van 23,52 meter. Rube Luyck behaalde een PB met 13,98 meter, en Finn Schapmans vestigde een PB met 13,88 meter.

In het kogelstoten Giel Devos met een PB van 9,22 meter. Toch wel een indrukwekkende prestatieverbetering .Finn Schapmans bereikte een afstand van 4,82 meter.

Bij het verspringen behaalde Giel Devos met een PB van 4,23 meter de derde plaats. Axl Jooken sprong 4,03 meter, een PB, terwijl Jules Roux en Rube Luyck sprongen van respectievelijk 3,32 meter en 2,69 meter, met de laatste een nieuw PB.

Pupil Mannen

In de Pupil Mannen-categorie won Jayden Adamczak de 60 meter met een tijd van 8,89 seconden. Louis Robyns behaalde een PB met een tijd van 9,99 seconden, en Marcel Janssens vestigde een PB met 10,25 seconden.

Op de 1000 meter behaalde Louis Robyns de eerste plaats met een PB van 3:40,45. Warre Hechtermans vestigde een PB met een tijd van 4:06,44.

Bij het discuswerpen won Jayden Adamczak met een PB van 18,25 meter. Een indrukwekkende 4m verder ! Warre Hechtermans behaalde een PB van 11,09 meter.

In het kogelstoten behaalde Jayden Adamczak de eerste plaats met een afstand van 7,45 meter. Louis Robyns vestigde een PB met 5,80 meter.

Bij het verspringen behaalde Jayden Adamczak de eerste plaats met een sprong van 4,07 meter. Louis Robyns sprong 3,20 meter, terwijl Marcel Janssens en Warre Hechtermans respectievelijk PB's van 2,86 meter en 2,12 meter vestigden.

Miniem Vrouwen

in de Miniem Vrouwen-categorie won Etoilia Gorrens de 80 meter met een SB van 11,10 seconden. Mara Claesen en Kaat Gijbels vestigden PB's met respectievelijk 12,17 en 12,21 seconden.

Bij de 300 meter behaalde Mara Claesen de 5de plaats met een PB van 52,00 seconden. Line Nicolaij vestigde een PB met 52,70 seconden.

In de 150 meter horden won Etoilia Gorrens met een PB van 21,36 seconden, terwijl Kaat Gijbels een PB van 25,55 seconden behaalde.

In het discuswerpen behaalde Line Nicolaij een PB van 17,86 meter, terwijl Mara Claesen een PB van 17,57 meter vestigde.

In het kogelstoten won Etoilia Gorrens met 12,51 meter, terwijl Line Nicolaij een PB van 8,97 meter behaalde. op naar de 9m.

In het hoogspringen behaalde Etoilia Gorrens de eerste plaats met een hoogte van 1,40 meter. Mara Claesen vestigde een PB met 1,25 meter en Line Nicolaij behaalde een SB van 1,20 meter.

Pupil Vrouwen

In de Pupil Vrouwen-categorie Lea Claesen 2de in de 60 meter met een PB van 9,86 seconden. Janne-Lien Bex behaalde een PB van 10,24 seconden als derde, gevolgd door Sam Luyck met een PB van 10,46 seconden en Aurora Scholts met een PB van 11,69 seconden.

Op de 1000 meter behaalde Lea Claesen de eerste plaats met een PB van 3:56,52, gevolgd door Margaux Aerts met een PB van 4:02,86. Janne-Lien Bex en Aurora Scholts vestigden PB's met respectievelijk 4:16,56 en 4:16,79.

In het discuswerpen behaalde Margaux Aerts de vijfde plaats met een PB van 11,13 meter. Isa Roux vestigde een PB van 9,71 meter, en Janne-Lien Bex behaalde een PB van 8,95 meter.

In het kogelstoten behaalde Isa Roux de derde plaats met een PB van 5,43 meter.

Bij het hoogspringen behaalde Lea Claesen de eerste plaats met een PB van 1,11 meter. Isa Roux en Sam Luyck vestigden PB's van respectievelijk 1,00 meter en 0,95 meter.

Bij het verspringen behaalde Margaux Aerts de derde plaats met een PB van 3,02 meter. Janne-Lien Bex vestigde een PB van 3,00 meter, terwijl Aurora Scholts en Isa Roux respectievelijk PB's van 2,57 meter en 2,35 meter vestigden.

Bedankt aan alle atlleetjes om aanwezig te zijn op onze jeugdmeeting. Een dikke dank je wel natuurlijk aan alle helpers,trainers, kidsjury , ... om onze club in een positief daglicht te zetten