top of page

04/02/24 Ledenverslag Lcc Lommel

Met een kleine delegatie zijn we vandaag naar de laatste wedstrijd van het LCC geweest in Lommel. Na de parcoursverkenning en opwarming door Ilse was het aan Stella om de spits af te bijten. Ze bleef goed in de kop van de wedstrijd nadat ze gelost werden door de voorlopers. Hierna was het de beurt aan Len en Sam bij de kangoeroes jongens. Het bleef goed samen tot de voorlopers aan de kant gingen. Beiden kunnen terugblikken op een zeer goede wedstrijd.

Bij de Benjamin meisjes stond enkel Anne-Fien aan de start. Sinds dit jaar hebben deze enkel achterlopers. Na goed ingedeeld te hebben, had ze nog over om een straf spurtje uit de kuiten te schudden en zo nog enkele meisjes in te halen.

De volgende ACA’er die moest lopen was Berre. Na een snelle start van de koplopers lukte het Berre om nog wat plaatsen te winnen en zo het crossseizoen af te sluiten.

Vervolgens was het Isa en Janne-Lien die mochten vertrekken voor hun 1390 m. Hier werd zeer snel geopend door een atlete van Looise, waardoor er al zeer snel verbrokkeling was. De dames hebben goed ingedeeld en sprintten nog naar een 11ste en 14de plaats op 24 vertrekkers. Beide dames hebben ook deelgenomen aan alle 9 wedstrijden ( Anne-Fien Ben1V, Dries pup2M, Louis pup2M en Kiki min2V hebben ook deelgenomen aan alle 9 wedstrijden ) Dus dit verdient zeker een applausje.

Bij de 2de jaars pupillen startte vandaag enkel Febe. Ondanks een zeer goede wedstrijd strandde ze op de meest ondankbare plaats, de 4de.

De volgenden die liepen waren dus Dries en Louis. Deze eindigden 9de en 13de op 25 deelnemers. Tijdens hun race was ik mijn kinderen aan het omkleden. Dus helaas kan ik geen verslag geven over hun wedstrijd. Naar volgende winter toe trachten we hier iets op te vinden.

De volgende die de wei in mocht was Kiki. Bij de laatste rechte lijn kwam ze als 3de het bos uit. Op de hielen gezeten door eentje met zeven mijls laarzen aan ( lees ook, 2 koppen groter als Kiki ). Op 1 2 3 was ze bij Kiki. Vanwaar wij stonden dachten we aanvankelijk aan een 4de plaats. Groot was de verrassing dat Kiki toch als 3de het podium op mocht. Even het licht gaan opsteken bij Kiki en blijkbaar is ze als een duiveltje uit een doosje net voor de meet nog voorbij haar tegenstandster gegaan.

De laatste die we gezien hebben was Jappe, bij de heren cadetten kon het nog alle richtingen uit in het eindklassement. Ondanks wat ziek geweest te zijn in de week loopt Jappe nog naar een mooie 4de plaats.

Als afsluiter nog een speciale dank aan Ilse Christiaens om de honneurs als trainster waar te nemen. Niet evident als uw eigen 3 kinderen ook meelopen. Hare Jules ( min1M) heeft vandaag ook zijn 2de cross gelopen. Zou hij hier de smaak definitief te pakken hebben en verwelkomen wij binnenkort een nieuw lid bij ACA?


Peter-Jan Bex
Ps : Nota van de webmaster : Tof verslag ! Bedankt voor je verslag . Op naar het volgende ledenverslag ?

58 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

1 comentario

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación
Invitado
04 feb
Obtuvo 5 de 5 estrellas.

tof verslag

Me gusta
bottom of page