top of page

03/03/24 Bk Indoor Junioren

Vandaag te Louvain La Neuve , het Bk indoor Junioren. We hebben zelfs 2 deelnemers vandaag. Elias Roncada mag aan de ochtendsessie beginnen, het verspringen. Zeer vroeg reeds op pad. (Competitie al om 9u30) Vandaag was het voor hem een beetje bang afwachten wat de prestatie zal zijn. Eerst vroeg het schoolwerk veel van zijn tijd, daarna was het een ziekte. Pas weer enige weken aan het trainen is het toch altijd weer spannend. Zeker als uw eerste competitie terug een Belgsiche is !

De competitie start voor hem eerder moeizaam hij blijft enige sprongen rond de 6m zitten, niet echt het normale niveau. Toch 6m13 in 1 van die sprongen. Hij meldde dat hij op een of andere manier de knop kon omdraaien. Na toch eerst nog een nul geslikt te hebben kon hij tevreden eindigen met 6m31 , tevens goed voor een 5de plaats. Zonder de eerdere vermelde problemen was hij waarschijnlijk zelfs goed geweest voor een eremetaal.

Cedric Mesotten ging eigenlijk ook voor dat metaal. Vandaag heeft hij spijtig genoeg moeten leren waarom er geen 200m geprogrammeerd staat op een ek of wk indoor. Bij een indoor 200m kan men door de scherpte van de bocht enkel maar geweldig presteren in banen 5 en 6 en middelmatig in baan 4 .

Alhoewel een geweldige 5de tijd van alle deelnemers zou hij dus in baan 2 deelnemen omdat ze bij de federaties denken dat de favorieten samen moeten zitten. Meer kans hadden ze als ze verspreid over de reeksen in banen 5 en 6 zouden zitten. Na het geblesserd wegvallen van een favoriet schoof hij op naar baan 3 (allee na wat geregel van Pa want ze lieten hem eerst in baan 2 zitten :p ) Hij heeft gelopen voor wat hij waard is en eindigde in 23"10. Zoals verwacht en ook zoals op ander bk's kwam de bronzen medaille een reeks eerder uit baan 6. Hij heeft dat echter met een geweldige attitude opgenomen ,prachtig !!


Bedank beiden om onze clubkleuren te verdedigen op een Bk

78 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

댓글 1개

별점 5점 중 0점을 주었습니다.
등록된 평점 없음

평점 추가
Rudi Neven
Rudi Neven
3월 05일
별점 5점 중 5점을 주었습니다.

In baan 6 mag men direct na de start al bergaf lopen, terwijl men in baan 3 de eerste 15 m bergop moet vertrekken, wat een nadeel!

좋아요
bottom of page