top of page

02/03/24 Pastadag !!

Pastadag, de apoteose van onze sponsormaand. Zoals altijd geweldig georganiseerd.

De host/hostess verwelkomt u en laat u vrije keuze om uw tafel te kiezen. Al snel verschijnt de ober die uw order opneemt. Perfect. Sneller dan de Quick verschijnt dan het bestelde eten. Na het drankje en het eten hadden we beter de tiramisu op voorhand besteld , dit jaar was ze ter plaatse niet meer voorradig. Geen probleem , een topverkoper werd gestuurd en verkocht dan maar brownies (die heel lekker waren).
Het lege en bijna lege bord bewijzen dat er weer topchefs in de keuken stonden
Als "sponsor" is het makkelijk om onze benen onder de tafel te steken. Toch gaat er een hele organisatie en planning vooraf voordat wij onze benen kwijt kunnen. Vele mensen moeten plannen en zeker zo veel mensen moeten uitvoeren .Het lijkt mij dan ook maar normaal dat we deze mensen eerst belonen met onze welgemeende "Dank je wel"
Hier een samenvatting van de mensen die aan het uitvoeren waren tijdens mijn pastamommentje.We herkennen al minstens de families Knaepen,Jooken en Nicolaij !! Verder ook nog topverkoper Denzell en Yirthe . Bedankt aan allen die deze dag een succes maakten
We hadden nog een speciale vermelding . Jef Redant(7j) voegde zich bij de rangen en deed bijna alle afwas ! top.Natuurlijk geen pastadag zonder "sponosrs" ook zij waren talrijk aanwezig


Normaal zou hier het verslagje eindigen . Gelukkig hadden we nog een undercover agent in onze rangen. Die kon nog een gelaten sfeer (haha) opnemen na het harde werk. Vermits deze dingen meestal verdwijnen op Tiktok met miljoenen potentiele hits kan dit dan ook wel op onze bescheiden website.


113 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación
bottom of page