top of page

01/04/24 Pk Hamerslingeren in Alken

Reeds enige jaren mag onze club het Pk hamer organiseren. Zowel de organistatie als de medaillewinst was top !! Alles liep als een geoliede machine? De ene na de andere hamercategorie volgde elkaar op. Van 3kg tot 7kg.


3kg - Bij de 3kg hadden we scholiere Yirthe Vendrix. In de week was ze nog niet zo zeker van het tijdstip en haar form. Ze zag het liever na de stage ,na veel oefenen. Het bleek niet nodig . Niet alleen werd ze Limburgs Kampioene, ze deed dit ook met een nieuw Pr van 29m18 toch een dikke 1m50 erbij.


4Kg - Ook enige Aca'ers op post. Tina Smets had nog eens zin erin. Trainen is de laatste tijd niet zo gelukt maar ook hier geen probleem. Pr met 20m84 ?? (goed trucje) en zowaar een Limburgse Titel (w40)

Ditte Knaepen heeft al wat meer traininguren in de benen. Vandaag ook een titel voor haar met 41m29 en al haar "dagdoelen" behaald :) . Kampioen W35.

We hadden ook wat mannen bij de 4kg . Kenneth Baerts met maar liefst 5m vooruitgang behaald hier onze 4de titel. Zijn prestatie 26m14. (Cadetten Jongens)

Ook Hugo Biets (m70) mag al met 4kg gooien , onze 5de titel met 22m53.


5kg - Niemand van Alken die met 5kg mag gooien


6kg - Hier wel weer 2 Aca"ers . Kobe Danckaert doet een uitstekende zaak vandaag. Hij moest een dikke klets bijgeven om de titel bij de scholieren te behalen. En hij gaf de klets ook bij , nieuw pr met 37m31 , 2m erbij en de titel !!

Patrick Mesotten moet nog wennen bij zijn nieuwe categorie m55. Hij behaalt ook de titel met een nieuw clubrecord van 34m93.


7kg - onze laatste deelnemer bij de senioren heren is Denzell Mgbokwere. Na een eerder aarzelende start verbetert hij ook zijn pr , nu 31m62


Met niet minder dan 6 titels mogen we zeker van een sportieve meevaller spreken

94 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page