ontbijtwandeling

Beste atleten, trouwe supporters, bestuursleden

Ook dit jaar organiseren we met ACAFIESTA op zondag 30 oktober 2016 opnieuw onze ochtendwandeling voor het hele gezin gevolgd door een stevig ontbijt.

de herfst zorg voor veel afwisseling en kleuren
en wij zorgen voor lekkere geuren
dus schrijf je in en kom maar af
je gaat zeker moe en tevreden zijn achteraf!

We vertrekken om 8u15 ’s morgens aan het clublokaal voor een wandeling van zo’n 6 km met weliswaar een mogelijke ‘afslag’ na ongeveer 2 km richting het clublokaal.
We vertrekken (en blijven) in groep en zoeken onder leiding van de voorzitter de veldwegen op. Aangepast schoeisel is aangewezen, naaldhakken iets minder …
Na een kleine 2 km bevinden we ons in de buurt van het clublokaal en kan er dus gekozen worden om zelfvoldaan en met jeugdig ongeduld alvast aan te schuiven voor het ontbijt.
De meer ervaren en gemotiveerde wandelaars gaan verder om er nog een slordige 4 km bij te doen waarna ook zij de laatste honderden meters kunnen afleggen met de neus het zoetgeurend ontbijt opsnuffelend.
We voorzien gele fluo-vestjes voor een aantal begeleiders die een extra oogje in het zeil houden. In geval van verwonding of lichamelijke ongemakken hebben we steeds de mogelijkheid om iemand te verwittigen die eerste hulp kan bieden.

Het ontbijt bestaat uit fruit, brood, broodjes, croissants, beleg en spek met eieren. Als drank wordt koffie, thee, fruitsap en chocomelk voorzien. Andere dranken zijn te verkrijgen aan de toog aan onze normale prijzen.

Bijdrage : 2,5 euro voor -12-jarigen en 5 euro voor alle andere deelnemers.

Inschrijven is wel vereist en kan tot en met 25 oktober via e-mail, niet meer twijfelen, nu doen aan greta.philippaerts@gmail.com
of in het clublokaal waar ook een lijst zal ophangen.
Gelieve ons daarom volgende gegevens te bezorgen:
Hoeveel personen doen

Familienaam
# personen < 12 jaar # personen > 12 jaar
2km
6km

We vertrekken stipt om 8u15. Verzamelen en betalen ter plaatse vanaf 8u00.
Hopelijk zijn de weergoden ons goed gezind maar voorzie alleszins aangepaste kledij!

Graag tot dan!
ACAFIESTA!!