Masters-kampioenen

Onze Masters kregen met Deinze een verre verplaatsing voor hun kampioenschappen.  Enkelen gingen zelfs beide dagen van het weekend.  De oogst was navenant.  Met 5 nationale titels en bovenop nog 2 zilveren en 1 bronzen medaille is ACA zeker opgevallen.

Ladies first:  W65 Ria Van der Vorst was één van de grote figuren van het kampioenschap met liefst 3 titels: 100m, 200m en 400m.  In het speerwerpen kwam zij minder dan een halve meter tekort, goed voor zilver.  Als de rugwind niet te fel gesteund had in de 100m, zouden het ook 4 clubrecords betekend hebben.

W50 Renata Sterken behaalde een onverhoopte, maar dik verdiende bronzen medaille in de 1500m.

M45 Patrick Mesotten was kanshebber voor de titel met de discus.  Dat hij met zulk overwicht en weer een verbetering van zijn clubrecord de titel binnen haalde, geeft duidelijk blijk van zijn vernieuwde motivatie.

M60 Edouard Pelgrims mocht met 2 clubrecords ook 2 maal naar het podium: goud in de 300m horden en zilver in de 400m vlak.

M40 Gert Neirinck (1500m) en M60 Hugo Biets (kogel en discus) leverden sterke prestaties, kwamen ook in de buurt van de clubrecords, maar stootten voor de podiumplaatsen op te sterke tegenstanders.

Proficiat aan allemaal.