LCC Veldloop Pelt van 17/11/2019

Gisteren stond er in Pelt (Neerpelt) de eerste van een drieluik LCC crossen op het programma. De komende weekends zijn er nog crossen in Genk en Bree. Dan zijn we ook al halfweg het LCC criterium, na deze laatste wedstrijd.

De wedstrijd van gisteren verliep zoals steeds over misschien wel het mooiste crossparcours van Limburg in de bossen rond het Dommelhof. Traditioneel zijn er ook steeds veel deelnemers in de verschillende jeugdcategorieën. Ook ACA was vertegenwoordigd en onze atleten hebben het super gedaan!

Enkele uitschieters die we graag vermelden, zonder afbreuk te doen aan de prestaties van de andere atleten… Giel (BEN) wist zijn reeks erg vlot te winnen, maar gaat er volgende week in Genk misschien niet bij zijn omdat hij in Roeselare graag zijn leidersplaats in de crosscup wil verdedigen. Veel succes alvast!

Verder konden Line (BEN) en Niels (PUP) een top 10 plaats lopen in de sterk – en drukbezette wedstrijd. Bij de atleten vanaf cadet konden Finn (CAD), Warre (SCH), Jet (SEN), Maya (MAS) en Bea (MAS) ook een top 10 plaats veroveren. Pascal (MAS) tenslotte wist zelfs het podium te behalen in zijn categorie, met een mooie 2de plaats.

Nogmaals proficiat aan alle deelnemers, supporters en trainers voor hun aanwezigheid en afspraak volgende week zondag (24/11/2109) in Genk!

De uitslag kan je hier terugvinden.