Jaarlijks puntensysteem (JPS)

Het zomerseizoen loopt bijna op zijn einde en zodoende ook het atletiekjaar 2012-2013. Het puntensysteem staat momenteel volledig op de site. Gelieve dit ook eventjes na te kijken en als je bij u of bij anderen ergens een onduidelijkheid of vergetelheid ziet, gelieve mij dan iets te laten weten.
Gelieve er allemaal op te letten als je nog niet het aantal wedstrijden gedaan hebt, je eventueel nog van de laatste wedstrijden kunt gebruik maken om toch aan het vereiste aantal te komen. Belangrijk zijn vooral voor het piste criterium dat er 10 wedstrijden gedaan werden en ook voor het wegkampioenschap dat daar de 4 nodige pistewedstrijden werden betwist.
Doordat ons clubfeest met de uitreiking van de prijzen reeds op 23/11 op de agenda staat, is het ook nodig dat de publiciteit voor het puntensysteem (alle 4) ten laatste bij mij (Marc Knaepen) binnenkomen op 11/11. Nog een zeer belangrijk punt bij het uitreiken van de prijzen is dat uw lidmaatschap in orde is. Dat betekent dat men dit jaar ook vroeger daar moet voor zorgen anders zou het wel eens mis kunnen gaan.