Heropstart jeugdtrainingen vanaf woensdag 25/11/2020

Nadat wij op vraag van de gemeente Alken onze activiteiten voor de jeugd stilgelegd hadden, hebben wij nu toch terug toelating gekregen om langzaam aan terug op te starten met onze jeugdtrainingen voor de kinderen tot en met miniem.  Wij hervatten dat ook met een aangepast schema vanaf woensdag 25/11/2020.  Op woensdag verwelkomen wij de pupillen en miniemen vanaf 18u30 tot 20u00 en op vrijdag zijn dan telkens de kangoeroes en benjamins aan de beurt eveneens van 18u30 tot 20u00.  Dus ook een half uurtje langer voor de kangoeroes.  Door die opsplitsing kunnen wij met een viertal trainers ook de groepen wat kleiner maken zodat men coronaproof kan trainen onder de beste omstandigheden.

Maar denk eraan dat de gekende maatregelen zoals -geen training als je je wat ziekjes voelt – handen regelmatig wassen – zoveel mogelijk afstand respecteren enz. – nog steeds van toepassing zijn.

Ook kleedkamers en kantine blijven voorlopig nog gesloten en ook de trainingen voor de +13 jarigen mogen nog niet terug opgestart worden.  Individueel trainen kan natuurlijk wel voor deze groep.