Corona update na de laatste veiligheidsraad van woensdag 3/6/2020

  • Ondertussen zijn we weer wat geëvolueerd in ons corona tijdperk. Dit betekent ook dat de trainingen voor onze atleten vanaf cadet al enkele weken terug begonnen zijn en dit bleek vlot te gaan.  In navolging daarvan zijn dan ook onze jeugdatleten (behalve kangoeroes) ook verleden woensdag terug begonnen met hun trainingen.  Dit was allemaal wel onder strikte maatregelen  en er diende ook vooraf ingeschreven te worden.  Ook dit bleek zeer goed te verlopen.  Er is nu beslist dat vanaf vrijdag 12 juni ook de kangoeroes opnieuw kunnen opstarten.  Zij doen dit ook enkel op vrijdag en men zal ook werken met voorinschrijvingen.
  • Omdat we tal van aanvragen hebben voor nieuwe atleten, hebben we beslist om deze toe te laten vanaf woensdag 15 juli.  Dus de week na onze eerste atletiekkamp.
  • Ons kamp van juli (6t/m10) is reeds sedert lange tijd volzet.  Een geluk dat er 4 kinderen afgezegd hebben want anders werd het moeilijk omdat bij de 50 personen ook de trainers meegeteld worden en anders werd de groep te groot.  Voor augustus  (3t/m7) zijn er wel nog een aantal plaatsen beschikbaar. Hier kan dus nog altijd voor ingeschreven worden.