Sinterklaas & pannenkoekenslag

Klik om kaart te tonen
Wanneer:
4 december 2013 @ 18:00 – 20:00
2013-12-04T18:00:00+00:00
2013-12-04T20:00:00+00:00
Waar:
't ABC
Beste atleten, aanverwanten en sympathisanten,
Zoals ook vorig jaar zal de Sint onze club vereren met een (hopelijk) gul bezoek en natuurlijk zal ook ACAFIESTA zijn beste beentjes en handjes uit (respectievelijk) de broekspijpen en de mouwen steken voor een lekker feestelijk extraatje .
Op Woensdag 4 december is het zover en rara… ja hoor, een pannenkoekenslag!!
Inderdaad, net als vorig jaar verkopen we heerlijke pannenkoeken met lekkere warme chocomelk, ideaal tussendoortje voor de koude winterdagen die ons al menige hoestbui en natte zakdoeken hebben bezorgd.    
En dit aan kinderprijsjes (net voldoende om uit de kosten te geraken).
Bij deze een uitnodiging voor alle leden, kinderen, ouders, broers, zussen, grootouders, kleinkinderen, …. om mee te komen vieren in ons clublokaal.
Vanaf 19u00 worden de pannenkoeken aangeboden.    
Wij zoeken ook net als vorig jaar een aantal vrijwilligers die bereid zijn om een 25-tal pannenkoeken te bakken. Uiteraard krijgen ze een vergoeding voor de gemaakte onkosten.
Als we met ACAFIESTA erin willen slagen om telkens leuke, feestelijke, ludieke en/of lekkere activiteiten te organiseren, gaan we in de toekomst zeker nog heelwat helpende handen kunnen gebruiken. Laat ons weten met een mailtje of je interesse hebt om mee te werken, ook al is het maar voor één activiteit! Op die manier weten we wie we mogen contacteren en hoeven we niet steeds op dezelfde personen beroep te doen. Alle hulp is welkom, hoe bescheiden ook.
Tot … ACAFIESTA!