najaarswandeling

Klik om kaart te tonen
Wanneer:
26 oktober 2014 @ 08:00
2014-10-26T08:00:00+01:00
2014-10-26T08:30:00+01:00
Waar:
't ABC
Koutermanstraat
3570 Alken
België
Kosten:
€ 2
Contact:
acafiesta

Beste atleten en trouwe supporters
Na de succesrijke editie van vorig jaar organiseert ACAFIESTA op zondag 26 oktober 2014 opnieuw onze ochtendwandeling voor het hele gezin gevolgd door een stevig ontbijt.

OPGELET: Eerder werd 25 oktober gecommuniceerd maar op vraag van heel wat schoon volk gaat het dus door op 26 oktober !!
We vertrekken om 8u ’s morgens aan het clublokaal voor een wandeling van zo’n 6 km met weliswaar een mogelijke ‘afslag’ na 2 km richting het clublokaal.
We vertrekken (en blijven) in groep en zoeken onder leiding van de voorzitter de veldwegen op. Aangepast schoeisel is aangewezen, naaldhakken iets minder …
Na een kleine 2 km bevinden we ons in de buurt van het clublokaal en kan er dus gekozen worden om zelfvoldaan en met jeugdig ongeduld alvast aan te schuiven voor het ontbijt.
De meer ervaren en gemotiveerde wandelaars gaan verder om er nog een slordige 4 km bij te doen waarna ook zij de laatste honderden meters kunnen afleggen met de neus het zoetgeurend ontbijt opsnuffelend.
We voorzien gele fluovestjes voor een aantal begeleiders die een extra oogje in het zeil houden. In geval van verwonding of lichamelijke ongemakken hebben we steeds de mogelijkheid om iemand te verwittigen die eerste hulp kan bieden.

Het ontbijt bestaat uit fruit, brood, broodjes, croissants, beleg, spek/worstjes en eieren.Dranken zoals  koffie, thee, fruitsap en chocomelk worden zijn inbegrepen, andere dranken zijn te verkrijgen aan de toog aan onze normale prijzen.
Zoals ook vorig jaar herinvesteren we ons saldo van de vorige activiteiten van ACAFIESTA in ons clubleven en dan nog liefst voor een activiteit waar iedereen aan kan deelnemen.

Een aanrader?? AMAI NI!! Vraag maar aan de getuigen van vorig jaar….
Bijdrage : 2,5 euro per persoon en gratis voor -12-jarigen

Wie  : alle clubleden en supporters
Inschrijving : vereist en kan tot en met 20 oktober, ook via e-mail : acafiesta@acalken.be
Gelieve ons daarom volgende gegevens te bezorgen:

familienaam

aantal personen

< 12 jaar

aantal personen

>12 jaar

aantal personen 2km aantal personen 6km

Een soortgelijke lijst wordt opgehangen in het clublokaal zodat ook daar ingeschreven kan worden.

We vertrekken stipt om 8u. Verzamelen en betalen ter plaatse vanaf 7u40.

HOUD REKENING MET DE START VAN DE WINTERTIJD!! We mogen immers die nacht van zaterdag op zondag een uurtje langer slapen. En nu nog bidden om de weergoden te plezieren; Wij hopen alvast dat je enthousiast komt meegenieten!

Graag tot dan!

ACAFIESTA!!