30 november fun-happing ipv training

Zaterdag 30/11/2013 is er GEEN training voorzien voor de jeugd in de sporthal.

MAAR wij vragen wel dat onze jeugdatleten zich inschrijven om mee te doen bij de FUN meeting of te wel kid’s athletic.  Dit is een ludieke training met verschillende proeven, die worden opgezet en begeleid door onze toekomstige aspirant-initiatoren .

Voor hen is dit het examen van hun cursus aspirant-initiator.  Indien zij het tot een goed einde brengen worden zij in de toekomst ook één van jullie trainers.

Omdat zij natuurlijk atleten nodig hebben om hun kennis op uit te testen, vragen wij dus dat zo veel mogelijk jeugdatleten zich inschrijven voor deze dag. Er zijn dertien personen, die hun examen moeten afleggen en hiervoor zouden wij toch zeker minimaal een 40 tal jeugdatleetjes op de been moeten krijgen.

Onze atleetjes mogen ook vriendjes, die niet bij de club aangesloten zijn, meebrengen om mee te doen met deze Fun meeting. Atletiek kennis is niet vereist.

Aanvang is vanaf 10u en het zal ongeveer duren tot 13u30 à 14u.

Er is eten en een drankje voorzien voor de atleetjes en ook voor de cursisten.  Tevens is er voor elke deelnemende atleet nog een verrassing voorzien.

Voor meer inlichtingen kan je altijd terecht bij de lesgever van dienst :

Robert Beckers : tel. 011/314545 of Gsm : 0498/399879 of email : beckers.robert@telenet.be

Marc Knaepen : tel.011/728257 of Gsm : 0494/034144 of emal : aca@val.be

Inschrijvingsformulier