Jaarlijkse puntensystemen en spaarkaarten – Let op

Voor al diegenen die in aanmerking komen voor het jaarlijks puntensysteem en voor de spaarkaarten voor de jeugd van het vorig seizoen is het zeer belangrijk om weten dat men op het moment van de prijsuitreiking – dit jaar tijdens ons clubfeest op 2/12/2017 – reeds in orde is met zijn lidmaatschap voor het huidige seizoen.  Zoniet worden de prijzen niet toegekend.

Crosscup provincie Antwerpen in Mol

Ook in Mol waren enkele van onze veldlopers actief. Zo werd Meskerem Reenaers 19de bij de pupillen meisjes van 2007.  Bij de junioren ging de 4de plaats naar Paulien Nelissen.  Zij was hiermee wel 2de belgische en dat belooft voor het verdere verloop van de crosscup.  Tot slot bij de senioren dames, de elite van Belgisch veldloopwereldje bij de dames, en hier kwam Jitte Cosemans uit op plaats 44. Volgende afspraak is hier 26/11 in Roeselare.

LCC opening met de cross in Tongeren op 5/11/2017

Ook dit jaar is ACA weer prominent aanwezig op de LCC veldlopen met 45 ACA’ers haalden we een zeer hoog aantal.  Ook 2 overwinningen werden er genoteerd voor Gust Penders en Marie Tijtgat.  Maar verder natuurlijk ook nog podiumplaatsen en andere zeer goede prestaties.  Zie hieronder de uitslagen van de ACA atleten.  Wij kijken al vooruit naar de cross van volgende week in Neerpelt.

“LCC opening met de cross in Tongeren op 5/11/2017” verder lezen